T: +45 53 53 85 59

Volumeninkasso

Volumeninkasso - når småsager sluger store mængder tid

Har du en virksomhed, hvor du ofte står med en større portefølje af fakturaer, der ikke bliver betalt?

Volumeninkassosager handler ofte, men ikke altid, om mindre beløb. Det kan eksempelvis være parkeringsbøder, billeje, postordresalg eller andre småfordringer. Men bare fordi det er småbeløb, skal du jo stadig have dine penge igen.

Hos Rieck Inkasso kan vi hjælpe dig med at optimere dine rutiner i forbindelse med inddrivelse og opkrævning af betalinger. Ofte handler det om, at man skal være skarpere og hurtigere til at slå ned på skyldnere, end man egentlig har lyst til. Vi hjælper dig derfor med at sende rykkere ud, så snart forfaldsdatoen er overskredet, og vi tager gerne dialogen med skyldneren for dig, så du ikke skal gøre det. Vi kan eventuelt aftale en afdragsordning med vedkommende og overvåge, om afdragene bliver betalt som aftalt.

Har du en sag, som vi skal hjælpe med?

Hvis du har spørgsmål eller vil i kontakt med os, så ring endelig på tlf.: 3168 3055 eller udfyld kontaktformularen, og så vender vi tilbage.

Hvis du har bestemt dig for at gøre brug af vores inkassoservice og ønsker at få indkrævet et skyldigt beløb straks, så udfyld kontaktformularen, med en beskrivelse af forløbet, så kontakter vi dig inden for 2 timer.

Vi besvarer din henvendelse samme dag fra mandag til fredag.

HUSK! Hvis skyldner har gjort indsigelser til beløbet enten mundtligt eller skriftligt til dig, så skal vi have besked herom.