T: +45 53 53 85 59

Debitorstyring

Debitorstyring fra DKK 1000,- om måneden

→ Samme pris uanset antallet af sager og deres størrelse i kroner
→ Adgang til juristrådgivning og RKI register
→ Ingen provision til os. Din virksomhed beholder hele hovedstolen

Vores betaling ligger i de gebyrer, renter og inkasso-omkostninger, som skyldneren efter lovgivningen får pålagt oveni i sin oprindelige skyld. Vi kan tilbyde denne fordelagtige pris, fordi abonnementet løber for et år ad gangen (10.000 DKK + moms / år).

Om debitorstyring

Ønsker du en full-service løsning med rykker-, inkasso- og debitorstyring i én samlet løsning? Det kan vi også klare.

Debitorstyring er et tillæg til vores rykker- og inkassoservice, hvor vi overtager virksomhedens inddrivelsesproces allerede fra udstedelsen af faktura. Virksomheden behøver således kun at udstede faktura, hvorefter vi automatisk overtager hele rykker- og inddrivelsesproces, indtil betaling er sket. 

Via et login til jeres økonomisystem sørger vi for at fremsende rykkerskrivelser til skyldneren på dit eget brevpapir, når denne er til forfald. Du får en enkel og ensartet rykkerprocedure, som sikrer dit cash flow og likviditet.

Du vil opleve, at der bliver frigivet betydelige ressourcer fra den kedelige administration. Tid og energi, der i stedet kan blive brugt til din virksomheds kerneforretning og til at skaffe nye kunder eller forfølge nye ideer.

Processen er gjort helt enkel og med et særdeles konkurrencedygtigt og gennemsigtigt priskoncept.

Har du en sag, som vi skal hjælpe med?

Hvis du har spørgsmål eller vil i kontakt med os, så ring endelig på tlf.: 31 68 21 75 eller udfyld kontaktformularen, og så vender vi tilbage.

Hvis du har bestemt dig for at gøre brug af vores inkassoservice og ønsker at få indkrævet et skyldigt beløb straks, så udfyld kontaktformularen, med en beskrivelse af forløbet, så kontakter vi dig inden for 2 timer.

Vi besvarer din henvendelse samme dag fra mandag til fredag.

HUSK! Hvis skyldner har gjort indsigelser til beløbet enten mundtligt eller skriftligt til dig, så skal vi have besked herom.